6 waardevolle veiligheidstips voor alle e-cigs-beginners om te volgen

Het is nu een gevestigde waarheid in tegenstelling tot op nicotine gebaseerde minder schadelijk voor de gezondheid. erg populair apparaat in het hele VK en ook elders. Maar waar alle beginners op moeten letten bij het gebruik van dit apparaat, is ‘veiligheid’. Hier is nicotine niet de grootste zorg, aangezien lithium-ionbatterijen alle apparaten van stroom voorzien. Maar alle gebruikers moeten onthouden dat het bij het gebruik van accessoires belangrijk is om de standaardmaatregelen te volgen om het product te gebruiken. Als deze veiligheidsnormen niet worden nageleefd, kunnen er ongelukken gebeuren als gevolg van brand.

Handige Vaping-tips voor beginners

1. Schaf geschikte accessoires aan visit https://nl.vawoo.com/nl/ : – De meeste beginners die eerder passieve rokers waren, hebben de neiging om vanaf het begin inferieure accessoires te kopen. Ze denken aan geld besparen door vaping-kits van goedkope kwaliteit te kopen in plaats van merkproducten die zijn ontworpen met hoogwaardige veiligheidsmaatregelen. Velen zullen misschien beweren dat de goedkope vapenset die ze hebben gekocht in het begin fantastisch is om mee te werken. Zo’n kit van lage kwaliteit kan op elk moment ontploffen en in brand vliegen, waardoor de gebruikers pijn kunnen lijden.

2. Vermijd sub-ohming: – Veel gebruikers zijn zeer geobsedeerd door het idee van sub-ohming, omdat het een grote hoeveelheid damp, een enorme luchtstroom en organische katoenen spiralen biedt die een verrukkelijke smaak bieden. Dat is de reden; groothandelaren in rookaccessoires ontvangen een bulkbestelling voor open sub-ohm-apparaten omdat de vraag naar dergelijke apparaten groot is. Dergelijke apparaten kunnen echter een hoestsensatie veroorzaken als gevolg van een open luchtstroom en te veel wolkenvorming. Ook moet men niet doorgaan met het veranderen van de sub-ohms totdat ze volledig gewend zijn aan een bepaald type mondstuk.

3. Ga er niet vanuit dat vapen vergelijkbaar is met roken: – Vapen kan niet vergelijkbaar zijn met of een replica zijn van een tabakssigaret. Het maakt niet uit hoe goed het apparaat is dat men kiest, de ervaring van vapen kan niet precies hetzelfde zijn als roken. Net als bij het roken van tabak, probeer ook hier niet te hard te verdampen. Het zal alleen keelirritatie en ongemak bij u veroorzaken. In het begin is het moeilijk om alleen de tabakmelanges te krijgen en daarom is het raadzaam om verschillende smaken uit te proberen die op de markt verkrijgbaar zijn.

4. Zorg goed voor de cartomizer en hoe u deze opbergt: – Omdat het een elektronisch verwarmingsapparaat is, loopt er elektriciteit over de verwarmingsspiraal als het instrument wordt geactiveerd. Wanneer er te veel warmte wordt toegepast, kan de vloeistof in de patroon worden opgewarmd met een temperatuurstijging. Verwarm het daarom, maar zoals je ziet begint de cartomizer warm te worden, het is het beste om het een tijdje opzij te zetten. Houd uw batterij ook uit de buurt van extreem hoge en lage temperaturen. Bewaar het nooit in een vochtige omgeving zoals je keuken of badkamer. Blootstelling van het apparaat aan extreme temperaturen vermindert de capaciteit van de batterij en resulteert in meer opladen en minder vapen.

5. Wijzig componenten met voldoende kennis: – Ga niet meteen door met het experimenteren met accessoires als men een beginner is. Begin eerst met een beginnersvriendelijk model ter grootte van een pen van goede kwaliteit. De reden voor het adviseren van modellen ter grootte van een pen is dat ze niet gemakkelijk ontploffen als er tijdens het gebruik fouten worden gemaakt. Ze kunnen hoogstens een batterijstoring veroorzaken of kapot gaan. Daarom mogen technische wijzigingen alleen worden doorgevoerd als men er voldoende kennis van heeft.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.