De tijdloze liefde voor schoenen met hoge hakken

Patent leather 15 cm Pleaser DELIGHT-609MG glitter shoes with heels

De meeste vrouwen ervaren een boost in zelfvertrouwen wanneer ze hoge hakken dragen. Dit begint vaak wanneer een klein meisje de schoenen van haar moeder wil passen. Mannen hebben altijd en nog steeds graag een vrouw op hoge hakken zien lopen. Het klik-klikgeluid dat ze maken, kan ook behoorlijk fascinerend zijn.

De egoboost die vaak wordt bereikt met een paar mooie hakken, kan ertoe leiden dat veel vrouwen zich in de schulden steken vanwege hun constante uitgaven visit https://www.heels-high.nl aan deze schoenen. De stijlen, hoogtes, breedtes, kleuren, riemen, gespen, pumps, enz. worden voortdurend aangevuld en vernieuwd door schoenontwerpers. De meeste moderne modebladen bevatten niet alleen talloze advertenties voor deze schoenen, ze produceren ook hele modespreads rond hoge hakken en de bijbehorende looks.

Schoenen met hoge hakken werden in de 17e eeuw uitgevonden door Egyptische slagers. Deze historische opmerking is nogal bloederig en zou de meeste vrouwen die ze dragen ineenkrimpen: de slagers droegen deze zodat ze over het bloed van de dieren die ze slachtten konden lopen zonder het op hun blote voeten te krijgen. Hakken hielpen ook ruiters om uit te glijden. Catherine de Medici was de vrouw van de hertog van New Orleans, en ze kan worden gecrediteerd voor de moderne populariteit van de schoen met hoge hakken. Ze was erg klein, dus droeg ze hoge hakken om groter te lijken. Andere vrouwen begonnen hier ook naar te verlangen; vandaar het begin van de rage voor deze schoenen.

Tijdens de Franse revolutie nam de hak tot in de twintigste eeuw in populariteit af. Stijlen met platte zolen namen het toen over, maar werden weer vervangen door hoge hakken. De Louis-hak introduceerde deze verhoging. Moderne broeken en jeans worden zelfs gesneden met de bedoeling het dragen van schoenen met hoge hakken te accentueren.

Stiletto’s werden de rage in de jaren 1900. Deze blijven een favoriet van sommige vrouwen en de meeste mannen. Deze hak ziet eruit als een dolk en leent zich meestal voor een nogal seksuele uitstraling. Veel vrouwen dragen ze naar feestjes of zelfs naar kantoor. Hakken variëren nu van 2 inch tot 8 inch hoog. Er zijn platforms, stapels, wiggen en spoelhakken. Het wordt geaccepteerd als een vrouw funky, modieuze en gekke hoge hakken draagt, zelfs naar de supermarkt.

Veel vrouwen zien er graag verleidelijk uit en de meesten hechten er veel belang aan om in stijl te zijn. Ze vinden het leuk om de hoofden van mannen te draaien (binnen redelijke grenzen), en ze houden ervan om een verbeterde, zwaaiende stijl te hebben. De kont is opgetild en de benen zijn gemaakt om er veel langer uit te zien. Een sexy schoen met hoge hakken kan een vrouw zich fantastisch laten voelen. Deze schoenen kunnen in meerdere stijlen en kleuren worden gekocht om bij meerdere outfits en jurken te passen. Veel paren zijn tegenwoordig sierlijk genoeg om eruit te zien als museumstukken. Hun prijskaartjes kunnen dit idee ook geven!

Een moderne draai aan de schoen met hoge hakken is dat veel van hen (zelfs de hoogste) behoorlijk comfortabel kunnen zijn in tegenstelling tot eerdere ontwerpen. Er zijn zelfs atletische modellen. Veel schoenstijlen op hakken lijken op kledingstukken; er zijn veterschoenen die lijken op het korset, acrylmodellen die er futuristisch uitzien en met juwelen ingelegde stijlen die veel weg hebben van decadente kunstwerken.

De schoen met hoge hakken heeft een interessante en illustere geschiedenis, in tegenstelling tot veel items in de annalen van de geschiedenis; dit is een mode-item dat over het algemeen consistent in stijl blijft. Ze genieten van meer en gevarieerde opknapbeurten en stijlveranderingen, en zorgen ervoor dat een vrouw zich sexy en brutaal voelt.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.