DUREA COMFORTSCHOENEN | JE VOETEN VOOR LIEFDE

Durea Comfort schoenen hebben een uitneembare binnenzool en passen perfect. Beschikbare breedtes: E, G, H, K. Wij zijn een geweldige Durea dealer met de grootste collectie van Nederland.
MARCO DUREA
Het verhaal van Durea begint DUREA in 1939. Petrus van Drunen richtte toen de Van Drunen Schoenfabriek op. Door het uitbreken van de oorlog lag de productie even stil, maar in 1946 werd de draad weer opgepakt. De zonen van Petrus van Druse kwamen in het bedrijf en het bedrijf ging verder onder de naam Durea. In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf en tegenwoordig worden er elk jaar meerdere paar damesschoenen verkocht. DUREA SCHOENEN
Durea Shoes is specialist in comfortabele schoenen en staat bekend om de goede pasvorm. De nieuwste schoenen van Durea worden ontwikkeld volgens de laatste orthopedische kennis. Durea loopt van wijdte D (heel smal) tot wijdte M (heel wijd). De kracht van de Durea zitting zit hem in de vier liefdes voor je voeten. Extra teenruimte, wijdte, verwisselbare inlegzolen en goede hielondersteuning. De combinatie van deze 4 aandachtspunten zorgt ervoor dat Durea schoenen voor iedere voet in de collectie optimaal geschikt zijn. Durea veterschoenen zijn ideaal voor wandelen of gevoelige voeten. Voor de zomer heeft Dureal ook comfortabele sandalen en ballerina’s.
BESTEL ONLINE
Ontdek de Durea collectie bij Nolten en bestel veilig via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 2 werkdag verzonden. Niet tevreden met je aankoop? Je hebt dan 14 dagen de tijd om je aankoop retour te sturen. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour teruggestort. ZIE DE BODY BIJ EEN VAN ONZE WINNAARS
Wilt u een bezoek brengen aan een van onze winkels om de Durea damescollectie te bekijken, kijk dan op onze winkelpagina voor meer informatie over onze winkels.
Durea, oorspronkelijk afkomstig uit Nederland, bestaat al tientallen jaren en heeft nog steeds een fabriek in Drunen. Kwaliteit en pasvorm staan ​​vanaf het begin voorop. Geen schoen verlaat de fabriek zonder van top tot teen te zijn geïnspecteerd en te voldoen aan de kwaliteit van Durea. Of je nu een smalle, medium, brede of extra brede voet hebt. Met een paar schoenen van Durea zit en loop je lekker. Want dit schoenenmerk let niet alleen op de lengte van de voet, maar ook op de breedte. Daarnaast kun je van alle schoenen de binnenzool verwisselen zodat de schoen perfect aansluit op jouw voet. Je bent onderweg!

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.