Gids voor tuinverlichting op zonne-energie

Tuinen zijn meestal de eerste plek waar bezoekers naar kijken als ze uw poort binnenkomen of langs uw huis rijden. Een grote meerderheid van de bevolking steekt veel kostbare tijd en energie in het in topconditie houden van hun tuin. Het probleem is echter dat tenzij de tuin goed verlicht is, niemand er volledig van kan genieten als het nacht is. De meeste huiseigenaren realiseren zich niet dat hun tuinen ‘s nachts het beste kunnen worden tentoongesteld en gewaardeerd. De oplossing voor dit probleem is simpel. Installeer solar tuinverlichting tuinverlichting op zonne-energie zodat u uw tuin zowel overdag als ‘s nachts kunt zien.

Sensoren

Een van de grootste voordelen van verlichting op zonne-energie zijn tegenwoordig sensoren. De meeste buitenverlichting op zonne-energie die tegenwoordig op de markt is, heeft sensoren om de schemering en de dageraad te detecteren. De sensoren schakelen de verlichting overdag uit en gaan ‘s nachts automatisch aan. Solar Lights eenmaal geïnstalleerd zijn zelf-efficiënt. Zelfs tijdens een stroomstoring blijven de lichten werken.

Beveiliging

Een ander voordeel van tuinverlichting op zonne-energie is de veiligheid die ze bieden. Door uw eigendommen te verlichten, ziet het er niet alleen beter uit, maar ontmoedigt het ook criminele activiteiten. Slecht verlichte gebieden zijn keer op keer bewezen hotspots voor criminelen om zich aan het zicht te onttrekken. Funderingsbeplanting, struiken en dicht beboste delen van uw tuin zijn vaak schuilplaatsen voor potentiële inbrekers. Misdaadstatistieken tonen aan dat als inbrekers het risico lopen in een fel licht te worden gezien, ze zich waarschijnlijk nergens in de buurt zullen verstoppen.

Installatie

Voor de installatie is geen deskundige technicus meer nodig en er zijn geen hoge elektriciteitsrekeningen meer met de hele nacht brandende lampen. Een normaal bedrade armatuur heeft iemand nodig om hem op te zetten, de draden te laten lopen en ze vervolgens goed te aarden. Bij verlichting op zonne-energie hoef je alleen maar de armaturen te plaatsen waar je ze nodig hebt. Deze worden op een paal of muur gemonteerd of ze kunnen eenvoudig in de grond worden gestoken. De video die ik hieronder heb toegevoegd, laat zien hoe eenvoudig het is om tuinverlichting op zonne-energie te installeren.

Voorkom diefstal

Een vraag die ik vaak krijg, is hoe je kunt voorkomen dat tuinverlichting op zonne-energie wordt gestolen. Ik heb veel verschillende manieren gehoord, van cement storten tot het installeren van beveiligingscamera’s. Het goedkoopste en beste advies dat ik heb gekregen is als volgt te doen. Boor een gat door de basis van elk licht. U wilt dat het gat net onder het maaiveld ligt. Rijg vervolgens een met plastic omhulde staalkabel door ze allemaal. Graaf ten slotte een ondiepe greppel tussen de lampen om de kabel te plaatsen. Ik heb nog nooit gehad of gehoord dat er lichten zijn gestolen met deze methode.

LED-technologie

Een van de grootste zorgen die ik hoor, is dat lampen op zonne-energie zwakker zijn dan gewone lampen. Dit mag jaren geleden het geval zijn geweest, maar nieuwe LED-technologie (Led Emmiting Diodes) heeft deze overtuiging veranderd. Afhankelijk van het model zijn sommige lampen op zonne-energie net zo helder als conventionele lampen. Een ander ding om te overwegen is dat LED’s langer meegaan dan conventionele lampen omdat er geen gloeidraad in zit en ze geen energie verspillen door warmte af te geven. De meeste van deze lampen hebben meerdere LED’s en een reflector aan de binnenkant om maximaal licht af te geven dat gelijkmatig wordt verdeeld. LED-lampen op zonne-energie zijn krachtig genoeg om uw tuin goed te verlichten.

Winkelen voor tuinverlichting op zonne-energie

Op de een of andere manier willen we allemaal wat geld besparen. Waarom niet beginnen met de tuinverlichting op zonne-energie? Ze besparen geld op het energieverbruik, zijn milieuvriendelijk en vereisen geen dure installatie of een technicus om te werken aan onderhoudskosten. Er is een grote verscheidenheid aan zonnelampen om uit te kiezen, afhankelijk van wat u zoekt. Enkele van deze factoren zijn de indeling van uw tuin, de grootte en het effect dat u wilt creëren. Met zoveel opties zijn hier een paar sites die de beste opties voor u hebben.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.