Kan ik nog inkomsten genereren uit onroerend goed?

Real Estate Investing Images - Free Download on Freepik

De toegankelijkheid van meer vluchten naar Bahia opent nieuwe mogelijkheden voor investeerders die een huis in Brazilië willen kopen. De vluchten zijn goedkoop en de zon kan daar het hele jaar door schijnen. Als verhuurhypotheek je op zoek bent naar een toevluchtsoord voor toeristen, is de Braziliaanse regio Bahia een veelbelovende plek voor investeerders in onroerend goed.

Je zou kunnen praten, maar nu probeert de verkoper manieren te ruilen, zodat ze met de nodige kosten onroerend goed kunnen kopen. Misschien zou de verkoper een beter tarief hanteren in plaats van een aanbetaling te ontvangen. In het geval dat de eigenaar onderweg is om van de woning af te komen, kan hij of zij in plaats daarvan graag uw aanbetaling betalen.

Het probleem met al deze goedkope cursussen over beleggen in onroerend goed is niet de ondernemersgeest. Het probleem is dat de meeste van deze ‘producten’ meestal geen echt waardevolle inhoud hebben. Om nog maar te zwijgen van de vraag of u het na verloop van tijd gratis zult ontvangen, gewoon door online de forums voor vastgoedbeleggen te doorzoeken, of door naar uw gratis openbare bibliotheek te gaan. Voor het beste deel betekent dit dat het gewoon generieke onzin is, of erger nog, complete onzin.

De meeste vastgoedbeleggingen compenseren een dividend van ongeveer 10%. De gemiddelde aandelen die dividend uitkeren – en de meeste doen dat niet – hebben het geluk dat ze 1% bedragen. Hetzelfde geldt voor cd’s en obligaties: u kijkt naar ongeveer 3% tot 5%. Er is geen enkel ander verband met beleggen dat daadwerkelijk een dividend uitkeert dat zo hoog is als onroerend goed. Natuurlijk zijn er items als ‘junk bonds’ waarvan is getest dat ze actief zijn en die 10% uitbetalen, maar de kans is groot dat ze uw volledige investering verliezen als ze in gebreke blijven. Op het internet . ze noemen ze “rommel”. Terwijl u zegt: “Voordat u rendement op uw investering kunt behalen, moet er eerst rendement op uw investering zijn”.

Als u ervoor kiest om het onroerend goed te behouden, zorg er dan voor dat u over financiering beschikt om een ​​geldverstrekker uit te kopen, zodat u niet gebonden bent aan een hoge langetermijnrente.

Ten eerste weet u dat vastgoedmarketing tegenwoordig binnen ongeveer 90 dagen en nachten tot loonstrookjes leidt. Wil je er echt uit zien dat je de maand veel vaker bijwoont zonder sluitingen in februari, maart of maart?

Als uw dak in die periode van vijf jaar gerepareerd is gebleven en ook nog eens $ 5000 voor de reparatie heeft betaald, kan het hele bedrag mogelijk van uw rendement worden afgetrokken. Mensen denken misschien dat het dak nog eens 25 jaar meegaat, wat waar is, maar u krijgt gewoon het beste van deze reparaties als u het gezelschap houdt! Als u het huis verkoopt, ontvangt u mogelijk het goede om het huis goed te onderhouden tegen een hogere verkoopprijs, maar het zal ook afhangen van hoe populair de vastgoedmarkt is, hoe groot de buurt is en andere factoren die verder gaan dan uw controle en zal pas een rol gaan spelen op het moment dat u de verkoop doet. Dit betekent nu dat er nog eens € 10.000,- wordt afgetrokken van de aangifte.

Ze beschikken over een reeks richtlijnen die strikt worden nagestreefd. Ze veranderen de regels niet vaak zoals andere aanwezige kredietverstrekkers. Als u succes wilt hebben met investeringen in onroerend goed, zult u zo’n geldverstrekker moeten vinden en ze allemaal moeten gebruiken, als u dat zeker kunt.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.