Revolutionair nieuw platform voor sociale media personaliseert de internetervaring

We zijn tegenwoordig allemaal een beetje ongeduldig geworden. Is het een slechte zaak? Waarschijnlijk niet. Ik weet wat ik leuk vind, jij waarschijnlijk ook; waarom zouden we wachten om te bestellen als we daar toch voor de mac en kaas kwamen!

Het internet wordt (niet zo langzaam) tiktok volgers kopen één grote groep apps – die ons leven één voor één revolutionair platform ‘stroomlijnt’. Betreed het podium links, de nieuwste dienst voor het verzamelen van interesses, Hunch. Hunch, kort gezegd, is een nieuw soort platform voor sociale media dat is ontworpen om de ervaring die je op internet hebt voor jou te personaliseren.

Volgens hun website werkt de site door je te leren kennen, te leren wat je doet, wat je leuk vindt en hoe je denkt om een smaakprofiel te ontwikkelen. Het sociale-mediaplatform brengt vervolgens uw smaak en voorkeuren in kaart en verbindt u met de mensen, plaatsen en dingen om u heen waarvan Hunch denkt dat u ze leuk zult vinden. Het eindresultaat zijn geweldige aanbevelingen die speciaal voor jou zijn gepersonaliseerd op basis van jouw smaak en voorkeuren.

Om te beginnen hoef je alleen maar 20 vragen te beantwoorden en een smaakprofiel op te bouwen. Vervolgens ontvang je informatie, aanbiedingen en updates over van alles – mobiele telefoons, horloges, jus d’orange – wat je ook leuk vindt, Hunch gebruikt de geniale efficiëntie van open source-expertanalyse om je op maat gemaakte, relatieve inhoud te bieden. Vanwege de open source-opmaak worden de informatie en aanbevelingen voortdurend verbeterd en vernieuwd. Het functioneert een beetje als een Wiki-assistent voor uw interesses.

Probeer het eens. Ik heb een vermoeden, het kan misschien helpen.

Aaron Parkinson is een professionele marketeer die in Victoria, BC, Canada woont. Hij ging van nachtclubuitsmijter naar selfmade miljonair in minder dan 2 jaar dankzij directe verkoop. Aaron is een trotse echtgenoot en vader van twee kinderen die houdt van vechtsporten, poker met hoge inzetten en exotische reizen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.