Waarom Cedar de beste keuze is voor tuinmeubelen en tuinproducten

Ceder tuinmeubilair is weerbestendig voor een lange levensduur. Het stoot van nature insecten af en is milieuvriendelijk in tegenstelling tot meubels en tuinproducten gemaakt van chemisch behandeld hout.

Voordelen van Ceder:

* Weerbestendig voor een lange levensduur

* Stoot op natuurlijke wijze insecten af

* Milieuvriendelijk

* Gaat vele jaren mee zonder behandeling of afwerking

* Het blijft Koel, ook op warme dagen is het koel om in te zitten.

* Al jaren gebruiken mensen Western Red Cedar voor dakspanen, gevelbeplating, schuttingpalen, rompen van kleine boten en natuurlijk tuinmeubilair visit https://www.tuinleven.nl/ en tuinproducten. Een Western Red Cedar paal in de grond gaat tot wel 16 jaar mee. Buiten gelaten in ruig winterweer gaan producten gemaakt van Western Red Cedar minimaal 8-10 jaar mee.

* Western Red Cedar zal niet buigen of doorzakken, het zal niet scheuren of barsten, het is bacterie- en schimmelbestendig, bestand tegen rot en behoudt zijn uiterlijk jaar na jaar. Deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor gebruik in de buurt van bubbelbaden en sauna’s.

* Als u houten meubelen met wat gewicht krijgt, zult u niet de deur uit gaan om uw tuinmeubelen over de tuin te zien waaien.

* Ceder vereist geen afwerking. Uw meubelen behouden hun uiterlijk jaar na jaar. Als u er echter de voorkeur aan geeft een afwerking aan te brengen, raden we u aan een houtverzegelaar of een semi-transparante beits met een UV-remmer te gebruiken. Bij gebruik voor ondergrondse toepassing moet het worden behandeld met een conserveringsmiddel.

* Meubels gemaakt met Western Red Cedar zijn het natuurlijke alternatief voor houten meubels of tuinproducten gemaakt met chemisch behandeld hout.

U kunt tuinmeubilair gebruiken op het terras of terras, in het midden van de tuin of in de hoek van het veld. Gebruik het voor decoratie of plezier. Als je een vrij grote tuin hebt, kan een Adirondack-stoel mooi aan de rand worden geplaatst als rustpunt tijdens het maaien of wieden. Plaats hem op een plek die schaduw krijgt als je graag buiten zit en leest op een warme dag. Neem een voetenbankje zodat je echt kunt ontspannen. Misschien heb je een tuin waar je veel tijd doorbrengt. Een houten bankje kan fijn zijn om je knieën even te ontlasten. Zorg ervoor dat je een koud drankje tevoorschijn haalt, zodat je een pauze kunt nemen tussen het planten en wieden. Van al het tuinmeubilair dat er is, is mijn favoriet de schommelbank. Op een schommelbank kan je echt genieten van de kleinkinderen of van je liefje. Quality time met familie zorgt voor blijvende herinneringen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.